Tisdag

Jag vet verkligen inte hur många gånger jag ska behöva börja om bloggandet. Jag har säkert tagit bort och börjat skriva 4 gånger. Iallafall...
Jobb, jobb, jobb. Det är la det som är i mitt huvud för det mesta. Det är egentligen inte ett jobb värt att lägga tankar på, men eftersom allt handlar om att planera i mitt liv så blir det så. Man jobbar olika tider och om man skulle vilja träffa någon så måste man alltid kolla sitt schema. Det låter som man har hur mycket som helst och göra när det egentligen bara är tiderna som gör att man inte alltid kan göra vissa saker. Jag älskar inte mitt jobb. Långt ifrån. Men jag älskar alla på jobbet. Dom är stjärnorna på dagen och Gud vet vad jag hade gjort utan dom.
 
Nu under veckan ska jag förhoppningsvis få lite delad glädje. imorgon, torsdag och fredag jobbar jag faktiskt bara lunch efter 3 långa dagar, så det ska bli skönt. Jag ser verkligen fram emot att träffa Karolina imorgon. Hon är som en vis storasyster, alltid!
Jag är också förövrigt glad. Men jag har en känsla ibland att allting är för bra på något vis och så börjar man grubbla på det ena och det andra och tillslut så sitter man och undrar när allt detta ska vända. Man känner sig så säker på en plats att man tillsist känner sig osäker.
 
Jag känner egentligen att jag borde sova. Även om det är en kort dag imorgon, så ser jag fram emot den. Jag ser fram emot varenda dag nu faktiskt. För att, varenda dag som går, kommer man närmare helgen.
Puss
 
 
 

RSS 2.0